Avtal och upplägg

MEM Pro Bags erbjuder företag och organisationer ett komplett väskprogram  från Samsonite.

Vi gör ett upplägg anpassat för ert företag, era medarbetare och era kunder.   I presentationen av våra koncept ser du utformningen av de olika paketen. Vi kan självklart kombinera flera alternativ och göra speciallösningar. Datorportföljer, ”Office-on-wheel” och praktiska ryggsäckar är några förslag på smarta och praktiska jobbväskor. Loggomärkta väskor och förmånliga personalköp är exempel på MEM Pro Bags utbud.

Koncept I   – Businessväskor till medarbetare

För att stärka teamkänslan och bidra till en smidig arbetsdag tar vi fram tre standard väskor till era medarbetare. En axelremsväska, en datorväska på hjul och en ryggsäck. Ni väljer den prisnivå och design som passar er budget och image. Vi har alla olika krav och önskemål på vår jobbväska och Samsonite har något för alla. Ett ramavtal med avrops ordrar säkrar leveranserna till era olika siter, kontor och destinationer. Med ett gemensamt väskprogram blir företagets helhetsintryck tydligt. Vi loggar väskan med brodyr, tryck eller dekal.

 

Koncept II – Personalköp i webbutik

Ett enkelt sätt att visa sin tacksamhet för personalen, är att erbjuda kvalitets väskor på ett smidigt sätt. Företagets medarbetare  beställer väskor i vår webbutik med en kod för era specifika erbjudanden. Leverans sker med DHL servicepoint nära hemadressen eller till arbetsplatsen. I webbutiken finns ett urval av de mest populära kabinväskorna, både hårda och mjuka. Vi erbjuder även resväskor i olika prisnivåer. Dessutom finns några praktiska tillbehör för ett smart resande och en smart jobbdag.

 

Koncept III – Gåvor och uppskattning

Vid t ex högtider, bemärkelsedagar och  jubileum är det trevligt att ge bort gåvor som uppskattning. Tillsammans med er väljer vi ut presenter i olika prisnivåer som passar er policy. Förslag på trevliga Samsonite gåvor är kabinväska, necessär och paraply. Vi loggar produkterna med brodyr, tryck eller dekal. Vi kan även göra en specialmärkning vid te x jubileum eller årsdagar.

 

Hör av dig till Mia på miap@mempro.se för att komma överens om ett bra upplägg och lämpligt avtal.